TI ÍRTÁTOK 

a "Tudatos Párkapcsolat Program" elvégzése után - köszönöm a visszajelzéseiteket!

Mindig is azt vallottam, hogy vannak olyan dolgok az életben, amiről rengeteget kellene tanulni. Létfontosságú területek a midnennapokban.

Örültem volna, ha etika vagy filozófia órán nem évezredek óta elavult kérdésekről beszélgettünk volna, hanem olyan témákat boncolgattunk volna, melyek a jelen korban nagy gondot tudnak okozni, holott létfontosságúak.

A párkapcsolat tökéletesen ide illik nekem. Sok bölcs ember mondja, hogy két dolgot válassz meg jól, a párodat és a hivatásodat.

Hát Gábor 4 napját igazán betehetnénk a közoktatásba, mint kötelező anyag :)

Hogy lehet az, hogy megkérdőjelezhetetlenül jószándékú, értékes, értelmes emberek nem tudnak kijönni egymással és a mindent elsöprő szerelem, amilyet biztos vagyok, hogy mindannyian megélünk, átalakul szürke egyhangúsággá vagy heves összecsapásokká két ember között?

Kamaszként döbbenten álltam a tények előtt, hogy gimis társaim megcsalják egymást és a több, mint 10 családból álló baráti társaság, amiben felnőttem, hogyan hullik darabokra pillanatok alatt, mert a 40-es éveikbe lépve a szülők-házaspárok szétválnak, a "banda" pedig áldozatául esik az ebből adódó konfliktusoknak.

Gábor az alapvető fogalmakat és törvényszerűségeket adja át 4 napban, rengeteg példán át, sok-sok magyarázattal segítve a megértést.

Nem csak választ adva arra a kérdésre, hogy Romeo és Julia határtalan szerelmét hogyan emésztheti fel a hadakozás, hanem megoldást is kínál.

Ez egy olyan tudás, amit jó lenne tudni már az első próbálkozások és az első szerelembeesések előtt.

De sohasem késő pótolni.

A most erre a legjobb pillanat.

Köszönöm!

De emellett szeretném elmondani, hogy imádtam a képzést, 4 hétig stabil pontot képeztél vele az életemben és mindig vártam a következőt, ami nem okozott csalódást. Kemény felismeréseket adott. Nagyon jó érzés volt arra gondolni, hogy számíthatok rád, van egy esély, hogy tanuljak és valódi segítséget kapjak.

Luca

.A négy nap borzasztó nagy pontossággal fel van építve.Szinte minden nap érzi legalább egyszer az ember a "basszus erre nem is gondoltam" életérzést. Nagyon sok ember van még mindig aki pusztán a szerencsében bízva keres magának párt és lehet talál is, de hosszú távon tuti nem tud működni a dolog. Egyszerűen sokkal boldogabb életet élhet az ember ha tudatosan építi a kapcsolatát. Iszonyat nagy segítséget adsz mindehhez. Nagyon sokan szkeptikusan állhatnak még az elején a dolgokhoz (mint ahogy a barátnőm is mondja, hogy ő azzal nincs kisegítve ha valaki azt mondja neki, hogy engedd el a pasit, nem jó amit csinálsz...ő úgysem tudja megtenni- bár tegyük hozzá ez már az ő baja, hogy meg sem próbálja), de ha egy kis szándék is rejtőzik az emberben akkor teljesen megváltozik a nézőpontja és minden egyszerűbb és logikusabb lesz. Az alapoknál kell kezdeni és te ezt is biztosítod :) Köszönöm a segítséged! :)

V. Anita


Mindenkinek ajánlom ezt a képzést Aki arra vágyik hogy figyeljenek rá. Aki boldog szeretne lenni egy párkapcsolatban, és egyenként. Aki sikeres akar lenni. Aki jó szülő akar lenni. Aki segíteni akar a gyerekeinek hogy jó és önálló életet tudjon élni. Aki szokott levegőt venni. Mert ezen a képzésen, megtudod ki vagy te, és mennyire értékes! Mert képet tudsz alkotni arról amire vágysz, és eszközt amivel azt valóra tudod váltani! Mert megtudod mennyire fontos a kommunikáció az élet minden területén, és hogyan kommunikálj jól! Meg tudod egy családban mennyire és miért fontos a szerepek tisztázása, kinek mi a feladata! Mert megtudod mi az oka annak hogy nem azt kapod az élettől és a társadtól amire vágysz, és mit kell másképp csinálnod hogy azt meg kapd! 

Ár érték arányban az én nézőpontom, hogy abszolút áron felüli a képzés, mert ezzel a szemináriumnal a jövőmet tudom jobbá tenni! 

B. Julcsi

"Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden kedves társamnak, akinek fontos, milyen minőségben éli le az életének a következő részét. Én személy szerint megkaptam azokat a válaszokat, amikre még a kérdést sem találtam magamban, illetve az életről alkotott képünket is szépen rendbe tudja rakni, igazi ősi tudás amit képvisel modern kori értelmezésben. Örökké hálás vagyok neked Gábor, csak így tovább!"

Nádasdy Ákos

tréning résztvevő

Köszönöm a 4 napos tréninget!

Miért kellene erről mindenkinek tudnia?

Ezen a nagyon jól felépített 4 napon nagyon öszetett tudást lehet szerezni. - önismeret, önbizalom növelés, kommunikációs technikák, hétköznapi gyakorlatok. Sok felé tanultam pszihológiát, de ennyire egzakttudást ott sem szereztem.

 Mindenki csinálja ahogy tudja a párkapcsolatát, mindenféle hozzáértés nélkül...

Én receptre írnám fel!

Judit


Azert kellen tudnia minden embernek azokrola dolgokrol amikrol mi beszelgettunk illetve fejlesztettuk magunkat mert az emberek osszessegeben a negativ dolgokra vannak beallitodva es "az a hir ami rossz hir" tehat a rosszat mindig jobban felnagyitjuk. Pedig a pozitiv dolgokat kellene eloterbe helyezunk es ami nagyon fontos ismernunk magunkat es a celjainkat, pontosan meg kellene tudni hatarozni. A fent leirtakat sokan tudjak de idovel el is felejtodnek, mert mashol van a fokuszpont. A pozitiv dolgokra a ralatast azt mindig ismetelni kellene addig ameddig meg nem tanuljuk. Igy talan kevesebb lenne a valas es a szetmenes a kapcsolatokban. 

G Szilvi

Először kicsit kételkedtem bevallom. Nem tudtam mire számíthatok, hiszen jónéhány könyvet olvastam már ezzel kapcsolatban. De felkeltette az érdkelődésem az amit Gábor elmondott róla. Gondoltam ha ez így van, akkor van valami ezeknek a dolgoknak a hátterében, amit nem tudok és hiába olvasom a könyveket, olyan mintha valami kimaradt volna belőlük. Nem csak, hogy megértettem mi az ami kimaradt, hanem arra is rájottem Én hol szúrtam el mindig. Volt egy pont, amikor rádöbbentem erre az egészre, és azt hittem leesek a székről. Röviden, én kötelezővé tenném mindenkinek aki párkapcsolatban gondolkodik!

Attila

"Mit adott nekem?

Egy nagyon pontos képet arról, hogy milyen számomra az ideális Férfi.

Jobban megismertem a páromat és pontosabb képet kaptam az elmúlt hónapokról.

Megértettem, hogy még pontosabban kell kommunikálnom mind a párom, mind a kollégáim, mind a családom felé.

Minden olyan embernek ajánlom ezt a képzést, aki meg akarja ismerni, hogy pontosan milyen párt szeretne és magát is jobban meg szeretné ismerni."

Bogi

tréning résztvevő

Hálával telt szívvel köszönöm életem egyik legcsodálatosabb hétvégéjét. Amely során sok mélyen elásott fájdalom, bűntudat került felszínre.

Ezek főleg a gyermekkorból hozott és minták a családból. Eddigi párkapcsolataim miértjére és hogyan tudom jobbá tenni a jelenlegit. A 102 kérdés, amit összeirtunk, elkezdtük már az első nap után boncolgatni és még jobban megismerni egymást a párommal. Másrészt hogyan kezeljem az embereket és tudjak ítéletmentesen nézni másokra.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a képzést, mert ez által meg tudja érteni mindenki Önmagát, felvenni Önmagával a kapcsolatot és egészséges önképet kialakítani. ez által pedig mindenki azt kapja, amit ténylegesen kapni szeretne.

A világítótorony fénye mindenkiben ott ég belül, s hogy a fénye egyre erőteljesebb legyen, és elérjen másokat is, elengedhetetlen, hogy kinyissa szívét a világ felé. A Szer-Etet Szer-Etetet szül, a Gyűl-Ölet Gyűl-Öletet.

Szeretni akkor tudjuk a másikat, ha azt Önmagunkban is megteremtjük.

Nem utolsó sorban hálával tele szívvel köszönöm, hogy csodálatos embereket ismerhettem meg." 

Kovács Anita 

tréning résztvevő


Először kicsit kételkedtem bevallom. Nem tudtam mire számíthatok, hiszen jónéhány könyvet olvastam már ezzel kapcsolatban. De felkeltette az érdkelődésem az amit Gábor elmondott róla. Gondoltam ha ez így van, akkor van valami ezeknek a dolgoknak a hátterében, amit nem tudok és hiába olvasom a könyveket, olyan mintha valami kimaradt volna belőlük. Nem csak, hogy megértettem mi az ami kimaradt, hanem arra is rájottem Én hol szúrtam el mindig. Volt egy pont, amikor rádöbbentem erre az egészre, és azt hittem leesek a székről. Röviden, én kötelezővé tenném mindenkinek aki párkapcsolatban gondolkodik!

Attila

4 napos párkapcsolati intenzív képzésre azért jelentkeztem, mert szimpatikus volt az előadó küldetése, és 100%-ban támogatom ezt a valódi úttörő munkát. A korábbi előadáson meg feltűnt az igazság, és egyszerűség ereje a kesze-kusza párapcsolati világban.


A képzés során fokozatosan rájöttem, hogy a párkapcsolat részeivel kapcsolatban kicsit zűrzavarban voltam, hiányzott a valódi tudás és a múltbeli sérülések miatt visszahúzódtam ettől.

Tanulás során kidolgoztam, hogy nekem valóban mire van szükségem és felfedeztem eközben saját rejtett értékeimet is.

Ez sokat segített, hogy jobban felvállaljam önmagamat, mert közben saját hátrányaimra is ránéztem.

És rájöttem, hogy szinte mind javítható, fejleszthető és csak az én elhatározásomon múlik, ami esetleg nem azt meg el kell fogadni úgy ahogy van.

Ezek után könnyebben fel tudom mérni a velem szembe kerülő személyről, hogy lehetek-e az ideális számára.

Ez a négy nap olyan kérdéseket tett fel magam számára, amikre eddig nem is gondoltam volna.

Ezeket nagyon jó volt tisztázni, erre a stabil alapra már lehet építeni.

Végül rájöttem, hogy én hogyan állítom meg magamat és sikerült megváltoztatni a hozzáálásomat.

Tudom még a munka előttem áll, hogy hogy megtaláljam azt aki engem értékel úgy ahogyan vagyok, és én pedig boldoggá tehetem őt.

Viszont a képzés során felvérteztem magam olyan eszközökkel, amivel hatékonyabb tudok lenni egy párkapcsolatban.

A négy nap alatt öröm volt a társaság, és rájöttem, hogy idős-fiatal is hasonló problémákkal küzd mint én.

Köszönöm a gyakorlatokat, és nagyon szívesen ajánlom ezt a képzést annak aki igazán boldog párkapcsolatot akar megteremteni. Itt meg fogod kapni az eszközöket az elinduláshoz.

Köszönöm!

T. Lajos