SZEMÉLYES

TÁRSKÖZVETÍTÉS

Ismerve a társkeresés alapvető problémáit, sikeresen tudunk segíteni abban, hogy a lehető leghatékonyabban tudj eligazodni ezen a területen. Nem csak, hogy a lehető leggyorsabban találj párt, hanem, hogy az ideális társat találd meg.

A hozzám fordulóktól rendszeresen hallom, hogy ők már aztán mindent megpróbáltak, több társkeresőn regisztráltak, de csak nem jön az "igazi"...

Arról is panaszkodnak, hogy a mai világban valójában nem lehet hol ismerkedni. 

Felismerve ezt az igényt, elindítottunk erre is egy országos rendezvénysorozatot, ami teret nyit és segít abban, hogy minél többen ki tudjanak jönni a "monitorok" mögül és a való világban is legyen lehetőség ismerkedni.


Személyes társközvetítő szolgáltatásunk segítségével  tudni fogod mit keress, hogyan keress, hogy megtaláld az igazit.  Szolgáltatásunk keretében - mint ahogy a nevében is benne van -  személyesen közvetítünk Neked  partnert, így elkerülhetők az online társkeresés alapvető problémái, mint:

- nem válaszolnak a levelekre

- ha válaszolnak is, elzárkóznak a személyes találkozástól

- nem valós, vagy erősen megtévesztő adatokkal vannak fent

- egyszerre több "vasat" tartanak a tűzben

- sok a szabadidejük, csak "szórakoznak" az oldalon

- bizalmatlanság, félelem, önbizalomhiány mindkét oldalon

- nem megfelelő kommunikáció

...és sorolhatnám a további tapasztalatokat, ami az online ismerkedés során felmerül, amiről a több éves párválasztási tanácsadói munkám során klienseim beszámoltak. Sőt, saját magam is - szakmai céllal - ismerkedtem társkeresőkkel, hogy minél több oldalról meggyőződjek arról, hogy valójában mi a helyzet ezen a területen. 

Azzal, hogy igénybe veszed szolgáltatásunkat, tisztában leszel azzal, hogy hol voltak eddig az akadályaid, amit Te tettél oda és megérted, hogy ki Számodra az ideális jelölt. 


Ezáltal:

  • rengeteg időt spórolsz meg
  • újabb és újabb csalódástól kímélheted meg Magad
  • nem futsz felesleges köröket
  • lesz egy Társad!


Jól hangzik?


Ha további információra van szükséged, keress bátran!