SIKERES ONLINE-TÁRSKERESÉS


Gratulálok ahhoz, hogy tettél egy lépést az ideális társ felé!


Tudtad, hogy esetek 95%-ban, mielőtt valaki elolvassa az üzenetedet előbb megnézni, ki írta?

Amint valaki a profilodra kattint, van 7mp-ed arra, hogy valakinek megragadd a figyelmét. Ennyi idő alatt eldönti, hogy IGEN, vagy NEM. Vagyis, ha nem tetszik neki, amit lát, meg sem nyitja a leveled.

Tehát egy jó online-társkereső profil egyik célja az, hogy felkeltse annak az embernek a figyelmét, aki neked kell.

Éppen ezért nem működnek azok a profilok, amik azon elv alapján készültek: Mi az, ami a férfiakat/nőket érdekli?

Neked nőként nem a férfiaknak kell írnod általánosságban, hanem annak a férfinak, aki hozzád való. Ez persze fordítva is igaz, ne a nőknek írj, hanem ahhoz a nőhöz szóljon a profilod, aki neked kell. Nem mindenki figyelmét kell felkeltened, csak annak az embernek, aki hozzád való.

Az az írás, ami mindenkinek szól, senkit sem érint meg! Túl általános. Ez az egyik fő ok, amiért még nem találtad meg a társad, vagy mindig alkalmatlanokkal találkozol, nem váltja ki a számodra megfelelő emberből azt az érzést, hogy meg akarjon ismerni.


A másik célja egy jó online-társkereső profilnak ma már az is, hogy kizárja a számodra nem megfelelőeket. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor arra kelsz, hogy kaptál 50 levelet, aminek a 90%-a olyanoktól jött, akik számodra nagyon nem megfelelőek. Rengeteg idő elmegy azzal, hogy végig bogarászod, vajon melyik lehet jó.

Az elején még lelkes vagy, hogy mennyien írtak, aztán szép lassan a sokadik ilyen kör után elmegy a kedved az egésztől...

Ennek szintén az az oka, hogy nem megfelelő a profilod!


Láthatod, hogy a kulcs a megfelelően elkészített online profil. E nélkül nem valószínű, hogy megtalálod a társad az online világban.


Összeszedtem neked azokat a működő megoldásokat, amiket minden olyan ember alkalmazott, aki rövid időn belül sikeres volt az online társkeresésben.

Ezek a férfiak és nők ma már boldog párkapcsolatban élnek!

Szeretnéd megspórolni az online világban eltöltött felesleges időt és az ezzel járó csalódásokat?


A Sikeres Online Társkeresés, online képzési anyagban megtalálod a pontos leírását annak hogyan kell elkészítened az online társkereső profilodat, úgy, hogy garantáltan eredményt el!

Valamint kapni fogsz a végén két olyan kulcskérdést is, amit, ha felteszel a választottadnak szinte azonnal el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenni!


Jelentkezz most és 3500ft. helyett 999ft.-ért hozzájuthatsz!

A kedvezményes árért cserébe annyit kérlek, a jelentkezési űrlap kitöltésénél, az üzenet mezőbe írd meg nekem, te miért szeretnél társat.

(Figyelj rá, hogy az email címed helyesen legyen beírva!)