Köszöntelek a Programok oldalon!

Engedd meg, hogy néhány gondolatban megosszam Veled, hogy mi a célom ezekkel a rendezvényekkel. 


Szeretném egymáshoz közelebb hozni az embereket a valós életben.
Mert a virtuális világban egyre többen csalódnak, egyre több a félresikló kapcsolat, vagy kapcsolatnak nevezett "egymásbakapaszkodás".
"Teccel, van kémia is, anyagilag is biztonságot adsz, akko' hagy szóljon!" 

   vagy...

 "Vonzó vagy, remek szerető, akkor talizunk, ha éppen nekem oké, de ne akard, hogy elköteleződjek..!" - Ismerős? :)


Abban tudok segíteni a rendezvények által, hogy elkísérlek ezen az úton, az ismerkedés és választás útján. A pártalálás útján.
A rendezvények, találkozók, workshopok és egyéb programjaim elsődleges célja, hogy olyan eszközöket adjak át, amelyek segítségével képes leszel
  • tudatosabban, okosabban választani.
  • felmérni, hogy valóban a Neked megfelelő párjelölttel találkoztál-e.
  • olyan TÁRSAT találni, akivel harmonikus, boldog párkapcsolatot tudtok közösen teremteni.
A "Pártaláló Estéken" alap eszközöket nyújtok át nem csak az online társkeresés anomáliájának megértéséhez, de érintjük a személyes ismerkedés témáját is, valamint a tudatos társkeresés és harmonikus párkapcsolatok legfontosabb tényezőiből is merítünk.


  • Sokan vannak a piacon tanácsadók, trénerek, coach-ok, akik hozzám hasonlóan tudják, érzik, hogy a párkapcsolatok területén komoly kihívásokkal nézünk szembe és hatékonyan tudnak segíteni mind a Nő, mind pedig a Férfi szemszögéből.


Mindenki más egyéniséggel, más megközelítéssel más-más küldetéstudattal közelít a témához.

Én annyiban vagyok más, hogy... 

Nemcsak egy nézőpontból közelítem meg a dolgot. Ismerem a teljes folyamatot az elejétől a végéig. Online társkeresőnknek jelenleg több mint 260.000 felhasználója van országszerte és személyes társközvetítő szolgáltatásunk keretében a legtöbb ügyfelünket személyesen ismerem. Pontosan ismerem a nehézségeket és tudom mi a megoldás. Ezért a teljes folyamatban tudok segítséget nyújtani, nem csak egy bizonyos részében. 

A harmonikus, kiegyensúlyozott és tudatos párkapcsolat az alapja annak, hogy mentálisan egészséges gyermekek szülessenek. Ahol már nem cél a gyermekáldás, ott pedig a boldog párkapcsolat elengedhetetlen ahhoz, hogy az élet minden más területén meg tudjunk birkózni a kihívásokkal, feladatainkkal. Hiszen egy támogató társ nem megduplázza, sokkal inkább megsokszorozza azt az energiát, erőt, ami szükséges az életünk minden területén a céljaink megvalósításához.

Több mint 10 éve tanulmányozom az emberi kapcsolatok működésének dinamikáját, ezen belül kiemelten a párválasztásban, párkapcsolatokban tapasztalt anomáliákat és buktatókat. Célom, elhivatottságom, hogy mindezt a tudást, tapasztalatot minél érthetőbb formában, gyakorlatias úton széles körben át tudjam adni.

Ha sikerült elgondolkodtatnom, és felkelteni az érdeklődésed, akkor bátran tarts velem, csatlakozz bármelyik rendezvényemhez. Garantáltan jól fogod érezni magad!

Mi értünk a véletlenekhez, érts Te is! 

Jövőbeni programjaink, ahol várunk Téged is!

Szervezés alatt..... (hamarosan feltöltésre kerülnek a következő programok helyszínei és időpontjai)

SZERETNÉL ÉRTESÜLNI KÖVETKEZŐ PROGRAMJAINKRÓL?

Lezajlott programok

Miskolc - Mokka Coffee & Panini Bar volt az első helyszíne a vidéki rendezvényeknek

PÉCS első este helyszíne a BAZÁR volt. 


"Párkapcsolat és cégvezetés egyensúlya" című mini képzés, vértezd fel magad ezzel a tudással, mellyel a cégedben hatékonyságot, a magánéletben pedig boldogságot tudsz teremteni!

További információ és regisztráció az eseményre ITT

Debrecenben a Régi Posta Étterem és Panzió adott helyet a rendezvénynek. 


Kérdésed van? Bizonytalan vagy, hogy mi fog történni egy ilyen rendezvényen? Tedd fel a kérdésed bátran! Személyesen veszem fel Veled a kapcsolatot,  a megadott telefonszámon is engem érsz el.