MÉDIA

RadioM - Miskolc

RIDKÜL

Párválasztási Tanácsadó és Párkapcsolati Szakértőként nemrég felkértek, hogy a Duna TV RIDIKÜL című műsorának legyek a meglepetés vendége. Nagyon érdekes volt az egész felvétel, nem felületes beszélgetés volt, mély témákat érintettünk. Érdemes megnézni, tanulságos beszélgetés, sokféle nézőponttal és megoldásokkal. (Nagyjából a 24. percben érkezem)

megnézheted ITT

VÁLÁSOK ÉS TRAUMÁI

FM 90 CAMPUS rádió

Ebben a rádióműsorban egy nagyon durván végződő válást, és annak következményeit beszéljük ki. Valamint azt, hogyan lehetne az ilyen helyzeteket megelőzni és/vagy kezelni. 

Meghívott vendégként szerepelt egy olyan hölgy, akinek az édesapja a válás következményeként öngyilkosságot követett el. Ha szeretnéd megtudni mi vezetett ehhez, hogyan dolgozta fel és él teljes életet ma, akkor hallgasd meg a műsort ITT

Dunakanyar Rádió 94.1 (dunakanyarfm.hu) 

Beleznay Endre meghívott minket a Konkrétan c. rádióműsorába. A velünk készült 2 részes rádióinterjút az alábbi linkekre kattintva tudjátok meghallgatni.

Pécs TV

Tónusok c. műsor vendége voltam abból az apropóból, hogy elindítottuk az "Országos Pártaláló Esték" rendezvénysorozatot, amelynek második állomása Pécs volt. A rendezvények céljáról, küldetésemről, az online és személyes társkeresés manapság életszerű momentumairól osztottam meg néhány gondolatot a nézőkkel. 

 A mai valóságban úgy tűnik, hogy nagyon sok a lehetőség az ismerkedésre. Ez talán egy illúziónak is tűnhet az emberek számára. Erről, és a párkeresés egyéb buktatóiról, a lehetséges megoldásokról beszélgettünk. 

FM90 Campus Rádió

A rádió  "ÉnIdő - A lélektér" adásában   Gábor-Vígh Vanda műsorvezető vendégei voltunk: Fecske-Kozák Anikó, általános és családügyi mediátorral.

A műsor  témája: A párkeresés, párválasztás, a nagy egymásra találások fortélyai. Mi a lényege a párkapcsolatnak, a házasságnak? Mitől működik és mitől nem? Milyen mintát látnak a gyermekeink? 

Nagyon izgalmas témák, kérdések, élveztem minden percét. Elsősorban azért, mert felemelő volt részese lenni egy olyan beszélgetésnek, ahol két majdnem különböző terület szakértője nagyon hasonló nézőpontot képvisel és hasonló céllal teszi a dolgát a világban: harmonikus párkapcsolatokban, boldog, kiegyensúlyozott családokban, mentálisan egészséges gyerekek nevelkedjenek!