KÖNYV AJÁNLÓK


Rendkívül izgalmas könyv, egyből ki is olvastam. A legjobb az lenne, ha mindenki elolvasná, hiszen nagyon sokmindenben megvilágosodik az ember tőle. Több dologra is választ kaptam-amiről nem is gondoltam, hogy keresem (pl.szülők,nagyszülők helyzete és hogy ez hogyan hat rám). Egészen más megvilágításba helyezi a társkeresésről alkotott nézeteimet és érzem, hogy elkezdtem változni. Még rögös út áll előttem,de legalább az irány megvan! Köszönöm Gábor,hogy ilyen fontos dolgot teszel értünk!

F. Linda


Fotósként találkoztam Gáborral, arról egyeztettünk, hogyan tudnánk segíteni a társkeresőknek, a minél jobb megjelenésben. Amint elkezdtünk beszélgetni láttam, hogy mekkora szándék áll mögötte, mennyire segíteni akar az embereken. Amikor láttam ezt, egyből úgy éreztem, ebben nekem is segítenem kell. Látom, mennyi embernek okoz gondot ez a terület az életében és fontosnak tartom, hogy valaki segítsen és tudjon segíteni. Gábor erre igazán alkalmas, tudom mennyi munka, tanulás és tapasztalat van mögötte. Én és a párom, ezen elvek alapján építettük a kapcsolatunkat és több mint huszonhárom éve működik, jól! Jól döntöttél, hogy megvetted ezt a könyvet! Biztos vagyok benne, hogy meg fogja változtatni az életed! 

Szakács Paul -PAUL'S PHOTOLOGY


Nagyon jól sikerült könyv! Igazán elgondolkodtat azon, hogy valójában honnan ered a probléma... eddig nagyon messze jártam az igazsàgtól,a valódi forrástól,de ez elindít egy abszolút racionális úton. Gratulálok a Gábornak a könyvhöz és a továbbiakban is követni fogom az útmutatásait. Mindenkinek szerencsésebb, boldogabb és teljesebb jövőt kívánok! 

V. Anita


Gábort nagyon régen ismerem...van talán már 6 hónapja is! ☺ Amikor megtudtam, mivel foglalkozik, azon gondolkodtam, hogy miről szólhat ez, hogy tud tanácsot adni, amikor minden kapcsolat más, nem lehet ismeretlenül tanácsot adni... meg úgy egyáltalán! Aztán megismertem személyesen, sokat beszélgettünk, mesélt a munkájáról, az előadásokról. Soha nem kértem tanácsot, de rájöttem, hogy a beszélgetések során rengeteg olyan infó elhangzott, ami nem direktbe nekem szólt, mégis igaz minden emberre, és minden kapcsolatra. Amikor megkért, hogy olvassam el a könyvét, mielőtt a nyomdába kerül, örömmel elvállaltam! Egyetlen nap alatt elolvastam, és minden szavával egyetértek! A legmegdöbbentőbb az, hogy pontosan ezekről a problémákról beszélgettünk egy nagyon kedves ismerősömmel előző nap. Az emberek nem kommunikálnak, nem dicsérik egymást, házasságban csak élnek egymás mellett! Én erre megkaptam a választ, hogy miért van! De ha ez engem foglalkoztat, akkor biztos vagyok benne, hogy másokat is. Nem beszélve arról, hogy ez a könyv hasznos tanácsokat ad, hogy találd meg önmagad, majd ezt követően azt az embert is, akivel le tudod élni az életedet! Nem szeretnék feltartani senkit, inkább olvassátok, és ha kérdés merül fel, keressétek Gábort, nem fogtok csalódni! ☺

K. E.


Üzleti sikert és felfelé ívelő karriert csak Boldog nőként lehet csinálni, máshogy nem is érdemes. Köszönöm, hogy segítettél benne! Ez a könyv segíteni fog abban, hogy új nézőpontból lásd, amit már 1000-szer néztél máshonnan, de nem jutottál sehova.

Fejes Rita - színésznő, a FeR produkció vezetője


Kicsit haragszom azert rad, mert aznap este reggel 4-ig olvastam, :) mert nem tudtam letenni... de sajnos így sem tudtam befejezni. Nagyon jól összeszedett, könnyen érthető, szépen egymásra épülő fejezetek, sok érdekes adat, még nekem is!! 

N. L.


Megrendelem a könyvet