"Tudatos párkapcsolat" tréningprogram 

3. nap 

"SZEMÉLYES ÉRTÉKEK" - Szeminárium


Miért fontos, hogy tisztában legyünk a saját értékeinkkel?

Alapvetően két dolog miatt.

Az egyik, hogy a nem megfelelő önbizalom miatt nem merünk ismerkedni. A másik, hogy ha nem vagyunk tisztában az értékeinkkel, akkor abban sem lehetünk biztosak, hogy ő valóban minket keres.

1. 

Amikor az ember bizonytalan magában, az a másik fél számára úgy hathat, mintha benne nem lennénk biztosak. Ez sok esetben oka annak, hogy néhány találkozó után ellaposodik a dolog, vagy egyszerűen csak eltűnik a másik fél. 

Ha mi magunk sem bízunk magunkban, akkor hogyan várhatjuk a másik féltől, hogy minket válasszon?

Az alacsony önbizalom alapvető oka annak, hogy valaki nem mer ismerkedni. 


2. 

Ha nem vagyunk tisztában azzal, mik is a valódi értékeink, azt sem tudjuk felmérni, a másik számára fontosak-e ezek. Valódi érték e számára az amilyenek vagyunk.

A legtöbben párválsztás során csak azt nézik, ki az aki számukra megfelel. Amikor találnak valakit aki megfelel, akkor úgy gondolják révbe értek. De ez nem feltétlen van így. Ugyanis nem elég, hogy ő, a te számodra ideális! Egy ideális kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy te is ideális legyél számára.

Az ideális társad, pontosan tudja, hogy téged akar.

Ezt a pontot sokan nem veszik figyelembe, vagy nem kellő módon. Ha volt már olyan veled, hogy kicsavarva jöttél ki egy párkapcsolatból, mint egy mosogató rongy, az ezért volt.


Ha tudod mik az értékeid akkor magabiztos leszel! Ha magabiztos vagy, arra felfigyelnek mások. Amikor sugárzik belőled az erő, az önbizalom, akkor mások akarnak veled beszélni, keresni fogják a társaságodat, könnyű lesz társat találni! 

Ezen a programon nem csak helyreállítjuk az önértékelésed és bebetonozzuk a magabiztosságod, hanem azt is megtanuljuk, hogyan lehet felmérni, valóban te kellesz-e neki.

Egyszerűen megfordítjuk a dolgok menetét, nem neked kell keresni ezután, hanem te fogsz válogatni a jelentkezőkből. 

Ennek a napnak a végére teljesen tisztában leszel magaddal. Az Önértékelésed helyreáll és stabil lesz az önbizalmad. Tudni fogod mi az, amit te jóérzésből adni tudsz valakinek egy párkapcsolatban és hol a határa annak, ahol Te már degradálódnál. 

Többé nem tudják elvenni az önbecsülésed!

Áradni fog belőled a magabiztosság és keresni fogják a társaságod!

Ez a program 1 napos.

A képzés díj: 50.000.-ft.

Tovább a 4. napra