HIVATÁS ÉS MAGÁNÉLETIsmerjük a mondást, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. De nézzük meg mi van emögött pontosan. És mi van akkor, ha felcserélődnek a szerepek és ez a sikeres ember egy nő?

A párkapcsolat az egy zűrös terület, tele van ellentmondásokkal. Van aki azt mondja, hogy a hozzád leginkább illőt kell válaszd - ami igaz is - de van aki azt mondja, hogy az ellentétek vonzzák egymást és ebben is van igazság. De akkor hogyan kell jól csinálni?

És mit tehetsz akkor, ha a meglévő párkapcsolatod nem optimálisan működik? 

Gyere el a "Párkapcsolat és cégvezetés egyensúlya" című mini képzésünkre, és vértezd fel magad ezzel a tudással, mellyel a cégedben hatékonyságot, a magánéletben pedig boldogságot tudsz teremteni!
Megoldást fogsz kapni arra, hogy el tudd dönteni, hogy jó helyen vagy, csak rosszul csinálod, vagy rossz helyen vagy és hiába is csinálod jól, a végeredmény egy nem működő párkapcsolat.

Kik lesznek az előadók?


Helle Nóra, vezetőképzési specialista, és sokéves tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztési konzulens. Fontos szempont számára, hogy profitálj az előadásból, így könnyen érthető, alkalmazható és a való életből vett példákkal teletűzdelt előadást hallasz majd. 


Száraz Gábor, Párválasztási Tanácsadó.
Célja, hogy segítsen az embereknek elérni és megtartani egy stabil, boldog párkapcsolatot, kortól függetlenül. Valamint, hogy ideális párkapcsolatokban mentálisan
 egészséges gyerekek születhessenek és nevelkedjenek, ezzel is hozzájárulva egy jobb világhoz. 

Hol és mikor lesz?

A szeminárium helyszíne: Szőnyi Garden Hotel Pest
1142 Budapest, Szőnyi út 38-40.
(Az esetleges helyszínváltozás jogát fenntartjuk.)

Időpont:
2019. augusztus 2. péntek 10:00-13:00
A belépésnél a helyszínen is regisztrálni kell, ezért kérjük 9:30-9:45 között érkezz!