TI ÍRTÁTOK 

az  "Országos Pártaláló Esték" rendezvények, díjmentes előadások és workshopok tapasztalata, élménye után - köszönöm a visszajelzéseiteket!

"Ránéztem arra, hogy féltem teljes mértékben kiárasztani a szeretetem. Visszafogtam. Arra is rávilágított Gábor, hogy azért, mert valaki számára nem vagyok ideális, azért ne értékeljem le magam. Megerősítette azt a gondolatomat, hogyha talánban vagyok egy személlyel kapcsolatban, akkor az a valaki nem az ideális pár számomra. Arra is rájöttem, hogy nézzek szembe azokkal a fájdalmakkal, amiket szereztem az elmúlt kapcsolataimban és kezeljem őket. Ezek visszatarthatnak, ha nem kezelem. Arra is rádöbbentem, hogy a "páromról" szóló ideális képet, nem hagyhatom, hogy befolyásolják a társadalmi elvárások, szülői minták. Kell, hogy legyen saját ideális képem. Amit tényleg én akarok. Nagyon fontos, hogy az ismerkedés elején le kell tisztázni a másikkal, hogy mit akarunk, hogy kiderüljön mennyire egyeznek az elképzeléseink. A közös célokat már a legelején meg kell beszélni. Amire nem is gondoltam, és nagy felismerés volt, hogy az ismerkedés elején ki kell kommunikálni a hátrányokat, negatív dolgaimat is, hogy a másik fél úgy lásson engem, ahogy most vagyok és ne egy cukormázat "adjak el" neki."

P-N Alexandra

"Ami különösen tetszett, hogy az előadás előtt telefonon megismerkedtünk, így a bizalmat hamar felállítottuk. A történetek nagyon hasznosak voltak, hogy minél hamarabb átjöjjenek és megértésre találjanak az információk. Tetszett, hogy nyitott és befogadó voltál az új gondolatokkal kapcsolatban.

Folyamatosan éreztem, hogy oldódom, és a gátaim a második napon már el is kezdtek ledőlni.

Hálásan köszönöm, kívánom, hogy érd el az álmaid. Több ilyen nagyszerű emberre van szükségünk erre a Földre." 

Ákos"Már az előadás elején volt egy nyereségem, még pedig az hogy mennyi embernek okoz problémákat a jelenlegi kapcsolata vagy éppen egy párkapcsolat hiánya.

Nekem van egy elég jó kapcsolatom, és azt hallva hogy egyes emberek milyen nehézségek mellett élik a napjaikat, elég durva volt hallani.

.A Gábor nagyszerű előadó , óriási tudással. Olyan kérdéseket amik elég nagy indulatokat tud szítani nagyon profin kezelt, és a stabil igaz adokhoz nyúlva és azokat ismertetve,rendet vitt a fejekben lévő káoszba.

.Nyereségem az, hogy jobban oda figyelek a páromra és azt nyújtom neki, ami őt boldoggá teszi. És közben elmondom neki mire vágyok tőle. Ezt a technikát 2 napja használjuk tudatosabban, nagyszerűen fejlődik a kapcsolatunk tőle.

.Féltem attól hogy olyan dolgokat fogok hallani, ami a kapcsolatunkra veszélyt jelenthet. Az derül ki, hogy nem illünk össze. Attól féltem a legjobban hogy olyan dolog hangzik el ami engem a párom szemében rossz színben tüntet fel. Örülök hogy meghallgattuk, egy mozinál 1000szer hasznosabb volt"

I. Dani és párja

"A mai napon életemben először voltam egy olyan előadáson ami a párválasztással kapcsolatos volt. A gondolat, miszerint 3 éve nem találom a helyem, nem megfelelő partnereket vonzok be.

-Nem jól választok?

-Tudom egyáltalán mit akarok?

-Tudom, hogy én mit tudok adni?

-Van rá megoldás?

-Lehetek még boldog egy boldog párkapcsolatban és boldoggá tehetem azt az ideális párt akire valóban vágyok?

Azt gondolom hogy Száraz Gábor ebben segíteni fog tudni nekem. A döntés a kezemben. Teszem vagy sem.  Akarom vagy sem.

De hisz nem kérdés!

Akarom!

Szeretnék boldog lenni és szeretnék boldoggá tenni. Köszönöm a mai előadást. A sok nevetést és a pofont ami segít ránézni reálisan."


Sz. Anita


"Megerősítést kaptam abban, hogy 85 %-ban jól csinálom a profilt" ( Hajni)


"Megtudtam egy-két dolgot, amit másképp kell, hogy csináljak. Nagyon tetszett a program" (István)


"Emberek között voltam, a 4 fal helyett, ráadásul hasonló cipőben járó emberek között. Az emberek kedvesek voltak, az előadó felkészült. Nem csalódtam, nem unatkoztam." (név nélkül)


"Segítséget kaptam egy korábbi élethelyzet kezeléséhez." (név nélkül)"


A gyakorlat során megerősítést kaptam, hogy többnyire jók az első benyomásaim az emberekről." (Éva)

"Új kapcsolatok, jó légkör! Tetszett :) (név nélkül)


"Játék visszaigazolta, hogy olyan vagyok, mint amilyennek mutatom magam." (Tünde)


"Nyereségem az estével kapcsolatban: személyes beszélgetések, a játékok által az önkép megerősítése." (Zoli)


"Hasznos és nagyon jó volt, mint pl. egy sor érdekes ember megjelenése, esemény, kérdés felvillanása." (Géza)


"Személyes találkozási lehetőség, vidám, pozitív hangulat, dinamika és minden ilyen alkalom esély a pártalálásra." (Zoli)

"Biztonságosnak éreztem hogy hasonló élethelyzetben, hasonló problémákkal küzdő emberekkel vehettem részt egy jó hangulatú előadáson." (Tibor)


"Jól éreztem magam. Még eddig nem voltam ilyenen. Érdekel máskor is."(Márta)


"Nagyon hasznos, informativ, érdekes szórakoztató volt az este. Tartalmas kikapcsolódás, legalább egyszer érdemes kipróbálni. A témában már sokat olvastam és tapasztaltam, voltak új gondolatok, a legtöbb elképzelésem pedig megerősítette." (Ákos)


"Tetszett az előadói stílus, játékok" (Juli)"


"Pártaláló Esték" résztvevői