"Tudatos párkapcsolat" program

 1. nap  

Ideális Társ - Szeminárium


Miről szól ez a képzés?

Van egy mondás:

Ha nem tudjuk pontosan mi az, amit akarunk, akkor akár örökké is eltarthat mire megtaláljuk.

Ideális kép.

Mi az?

Az ideális kép egy optimális állapot, vagy megfelelő eredmény, egy cél, amit el akarsz érni.

Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, ahhoz először tudnunk kellene mitől lennénk azok. Te meg tudod mondani pontosan mitől lennél boldog?

A legtöbben nem igazán... Persze van néhány ember, aki rávágja, hogy Ő bizony igen. Az ilyen eseteknél aztán hamar kiderül, hogy a nagy általánosságokból tudnak elmondani néhányat. Ezek azonban döntő többségében a neveltetésből adódó evidenciák, amik egyáltalán nem biztos, hogy valóban az ő boldogságát szolgálják. Van tehát néhány dolog, ami befolyásol minket párválasztás során.

1. Neveltetés, szülői minták

2. Médiából érkező hamis ideák és téves társadalmi elvárások

3. Korábbi párkapcsolati kudarcok

Ezek mind torzítják azt a képet, amit mi ideálisnak gondolunk.

Nem tudom megfigyelted-e, hogy mindig azzal az emberrel jöttél össze, akivel akartál, csak idővel kiderült, hogy valahogy mégsem jó.

Mi történt igazából?

Azért választottad őt, mert megfelelt azoknak az elvárásoknak, amiket elmondtak neked, hogy meg kell feleljen.

De ezek nem a Te saját vágyaid, igényeid, csak egy eltorzított képe annak! Ezért annyira fontos, hogy ezt az elképzelést arról, hogy mit akarsz, teljesen letisztítsuk. Mindig azt kapod, amit akarsz, akkor is, ha az nem elég pontos.

Ez azonban jó hír! Hiszen, ha lepontosítjuk, akkor azt fogod megtalálni, aki valójában hozzád való.


A másik dolog, amiért fontos, hogy legyen ideális képed - amikor találkozol valakivel, akkor fel tudd mérni azt, mennyiben felel meg annak, amit valóban akarsz, össze tudd hasonlítani valamivel.

Egy adatot kiértékelni csak valamihez képest lehet.

Ha egy elszigetelt afrikai törzs egy tagjának odaadsz egy éppen aktuális ájfón -akárhányat, ő tudni fogja, hogy az mennyire jó? Sőt, hogy egyáltalán mire jó? Nem valószínű.

Tehát ahhoz, hogy tudjuk, valami mennyire jó/rossz, kell valami, amihez képest kiértékelhetjük, amivel összehasonlítjuk. Manapság ezt a korábbi csalódások és az azt megtestesítő emberek jelentik, azaz a múlt kudarcait próbáljuk meg elkerülni. Ami egyrészt jó. Hiszen ki akarna újra ugyanabba a hibába esni? A legtöbb ember hasonlóságokban gondolkodik. Azaz keresi azt, ami hasonlít a meglévő adatra. De ha csak az az adat van meg amit nem akarsz - ami csalódás, fajdalom, kudarc - akkor azt veszed észre. A megfelelően kidolgozott ideális képpel a figyelmed arról amit el akarsz kerülni, arra fog átkerülni, amit el akarsz érni.

Amikor találkozol valakivel, akkor azt kellene nézni, mennyiben felel meg annak, amit valójában akarsz és ebben keresni a hasonlóságot. Ehhez azonban tudni kellene azt, mit akarsz valójában.

Akkor tudsz valakit helyesen megítélni, ha tudod őt mihez hasonlítani. A korábbi kudarcokhoz tudod, oké. És tudod, hogy Ő miben lehetne jó?

Mondok neked valamit, ami nem fog tetszeni. Mindenképp tévedsz.

Kétféleképpen tudsz tévedni.

1. Belelátsz olyan dolgokat, amik nincsenek benne. Vagy olyan dolgok vannak benne, amik valójában nem is neked fontosak - a fentiek szerint.

Ez rendszerint nagyon fájdalmas véget ér és ezért ezt tartjuk a legrosszabbnak.

2. Nem láttad meg benne azt, hogy lehetett volna ő az. És ez sokkal veszélyesebb! Mert sosem derül ki... Vajon hány ember volt az életedben, akit nem helyesen mértél fel?


Vannak más igen fontos részei és jelentősége annak, hogy miért KELL, hogy rendelkezz IDEÁLIS KÉP-pel, de ez a két dolog a legfontosabb. - Tudd, hogy egyáltalán mit keresel és ha találsz valakit akkor fel tudd mérni.

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelő társat, az első lépés az, hogy tudd, mitől lenne ideális. Ha nincs párkapcsolatod, vagy nem ideális, akkor ez a lépés egészen biztosan nincs rendben!

Most, már tudod mi az első, elengedhetetlen lépés ahhoz, hogy legyen ideális párkapcsolatod.

A képzés díja 50.000.-ft


Ha valaha gondolkodtál azon, hogy kezdj valamit az életed ezen területével most van itt az alkalom!

Jelentkezz ITT2. NAP


Megnézzük, hogyan kell használni az Ideális Képet.

Annak az esélye, hogy valaki az első találkozáskor teljes mértékben tökéletes legyen minden pontban, arra kicsi az esély. Lesznek eltérések és ezen a napon megnézzük, hogy kell ezeket kezelni.

  • kezelhető eltérések pl.: viselkedés, szokások, stb.
  • nem kezelhető eltérések pl.: testmagasság, családi háttér, stb
  • miről mikor kell beszélni és hogyan


Megnézzük, hogyan lehet egy ember viselkedését előre felmérni.

Van néhány jól meghatározható viselkedésforma, amit ismerni kell. Ezeknek, valamint a hozzájuk tartozó jellemzőknek az ismeretével elég gyorsan és pontosan meg tudod állapítani, hogy kitől mit várhatsz.

- segíteni fog, vagy hátráltatni

- szeresd, vagy menekülj

- képes e változni

- viszonozni fogja e a szerelmed vagy mindig csak Te fogsz adni


Megtanuljuk kizárni a feltételezéseket.

  • belelátunk olyan dolgokat amik nincsenek (olyannak akarjuk látni)
  • és nem látunk meg olyan fontos dolgokat, amik ott vannak ( lehet, hogy elsőre nem látszik)

Ennek a napnak végére, fel fogod tudni mérni bárkiben, hogy beengedheted-e az életedbe, vagy sem. És ha igen, akkor el fogod tudni érni azt, hogy felkeltsd az érdeklődését.

Ennek a 2 napnak a végére teljesen tisztában leszel magaddal ezen a területen. érteni fogod miért történt veled az, ami. Olyan emberismeretre teszel szert, amivel bárkit helyesen meg tudsz ítélni. Ezután el fogod tudni dönteni, kell-e Neked valaki és ha igen meg is fogod tudni szerezni a figyelmét.

A 2 napos képzés díja: 100.000.-ft.


Tovább a 3. és 4. napra